2017  dot
2013  dot
2012  dot
2016

Čeprav je bila vremenska napoved zaskrbljujoča je prve udeležence našega že dvanajstega  srečanja - Železničarijade 2016, ki so prispeli iz vseh koncev Slovenije, že nakaj po 13. uri, pričakalo vroče sonce. Kaj kmalu se zbralo (po oceni organizatorja) okoli 900 udeležencev, veseli, da se ponovno srečajo s starimi prijetelji. Po glasbenem vložku naše Godbe SŽ je zbrane pozdravil predsednik Franc Zupanc.

Za zabavni del je poskrbela BRIGITA ŠULER s skupino METULJ, ki so neumorno igrali in vabili udeležence na plesišče. Za hrano pa so tudi tokrat poskrbeli žarmojstri Term KRKA. Najmlajši udeleženci pa so lahko obiskali ZOO Ljubljana ali pa so se kratkočasili v otroškem kotičku skupaj z animatokami.  Prireditev se je zaključila ob 21.00.

Poglejte si še fotogalerijo s srečanja članov in članic SŽS - Želeničarijada 2016 (tukaj) ter fotografije Mira Marolta (tukaj)