2017  dot
2013  dot
2012  dot
2014

Vroče sonce je pričakalo več kot 800 udeležencev letošnje, enajste zapovrstjo, ŽELEZNIČARIJADE - srečanja članic in članov Sindikata železničarjev Slovenije.

Uvodni del prireditve je bil kratek. Prisotne je pozdravil in nagovoril le predsednik SŽS Franc Zupanc.

Tako kot je bilo lepo vreme je bilo tudi vzdušje, za katerega so v prvi vrsti poskrbeli požrtvovalni članice in člani SŽS, ki so skrbeli za pijačo ter osebje Term Krka, ki je skrbelo za hrano. Za glasbeno doživetje so uvodoma poskrbeli godbeniki naše Godbe Slovenskih železnic ter v nadaljevnju ansambel Korenine. Najmljaši obiskovalci so lahko izbirali med obiskom Živalskega vrata Ljubljana, lahko so ustvarjali v otroški delavnici ob vsem tem pa uživali v sladoledu.

Ob 21.00 se je enajsto srečanje zaključilo, seveda tudi tokrat z obljubo, da se drugo leto ponovno srečamo.

Zahvaljujemo se vsem podjetjem, ki so nam pomagala pri organizaciji srečanja.

Oglejte si še fotografije z letošnje Železničarijade (tukaj)