2017  dot
2013  dot
2012  dot
2013

Tako kot smo lani obljubili smo letos tudi storili. Na jubilejni 10. ŽELEZNIČARIJADI članov in članic Sindikata železničarjev Slovenije smo se dobili v še večjem številu in še boljše razpoloženi. Mogoče tudi zaradi vremena, ki je "zdržalo" brez dežja.

V kratkem uradnem delu sta zbrane članice in člane s svojimi družinami ter goste pozdravila predsednik SŽS Franc Zupanc ter organizacijski sekretar Albert Pavlič. Za "glasbeno segrevanje" so poskrbeli vedno odlični godbeniki KD Godbe Slovenskih železnic. Kasneje pa so si lahko udeleženi brusili pete na plesišču ob zvokih ansambla Korenine.

Tudi letos je bil v okviru ŽELEZNIČARIJADE za udeležence organiziran brezplačen ogled Živalskega vrta, za najmlajše še otroški kotiček z animatorkami, organiziran pa je bil tudi bogat srečelov z nagradnim žrebanjem za pet sedemdnevnih počitnic (Terme Čatež, Terme Olimia, Terme Zreče, Avtokamp Vinica ter Podkornu). Ob tem se zahvaljujemo vsem podjetjem, ki so nam pomagale pri izvedbi srečelova.

Vsega lepega je enkrat konec in tako smo tudi letos začeli pospravljati po 9 uri zvečer. Seveda pa ste že sedaj vabljeni naslednje leto.

Oglejte si tudi še foto galerijo (tukaj).