Ugodnosti za člane

KJE
KAJ
KOLIKO
kot član SŽS bom letoval po najnižji ceni v treh popolnoma opremljenih hišicah (kuhinja, sanitarije, TV, klimatska naprava, IR paneli, talno ogrevanje, do šestvstopnic za kopanje, dva kolesa…) last SŽS.
po veljavnem ceniku
kot član SŽS bom letoval po najnižji ceni v popolnoma opremljeni hišici (kuhinja, sanitarije, TV, klimatska naprava, IR paneli, talno ogrevanje,do pet vstopnic za kopanje…) last SŽS
AVTOKAMP VINICA
kot član SŽS bom letoval po najnižji ceni v hišici ob prelepi Kolpi s popolnoma samostojno infrastrukturo (topla voda, sanitarije, kuhinja, TV, kanu...) last SŽS. Na razpolago pa bom imel tudi dve ribolovni dovolilnici R.D. Črnomelj.
KRANJSKA GORA - PODKOREN
kot član SŽS bom letoval po najnižji ceni v hišici neposredno ob prelepih smučiščih, s popolnoma samostojno infrastrukturo (sanitarije, kuhinja, TV, ...) last SŽS.
po veljavnem ceniku
kot član SŽS bom upravičen do 20% ob koriščenju bazena, savne, fitnesa, solarija (tudi s kombinacijo teh storitev), 10% popusta za kopanje s kosilom ali večerjo, kopanje s pizzo, kopanje s savno in s kosilom ali večerjo ter 10% popusta na wellnes in zdravstvene storitve ter mesečne in letne vstopnice. Ugodnost se lahko koristi s predložitvijo članske izkaznice in velja tudi za družinske člane
10 – 20%
kot član SŽS bom koristil 10% popust za širok asortiman kakovostnih in vrhunskih vin, ki so na voljo kot stekleničena ali odprta. Popust velja tudi za vnaprej najavljene degustacije v naši vinski kleti. Prav tako se priznana popust za cepljenke vinske trte.
10%
Kot član SŽS bom, ob predložitvi članske izkaznice  koristil:
-15% popust za nakupe vstopnic za kopanje v zunanjih bazenih
-20% popust za nakupe vstopnic za kopanje v notranjih bazenih in savn Vitarium Aqua
-10% popust za vse storitve Vitarium Spa & Clinique in darilni boni
po posebni ponudbi
PE ŠMARJEŠKE TOPICE
Kot član SŽS bom, ob predložitvi članske izkaznice in  posebnem opozorilu, da se popust uveljavlja preko pogodbe ZDSS - SOLIDARNOST, koristil:
-15% popust za nakupe vstopnic za kopanje v zunanjih bazenih
-15% popust za nakupe vstopnic za kopanje v notranjih bazenih in savn (ponedeljek-petek razen praznikov)
PE DOLENJSKE TOPICE
Kot član SŽS bom, ob predložitvi članske izkaznice in posebnem opozorilu, da se popust uveljavlja preko pogodbe ZDSS - SOLIDARNOST, koristil 15% popust za nakupe vstopnic za kopanje v notranjih bazenih in savn (ponedeljek-petek razen praznikov
TALASO STRUNJAN
Kot član SŽS bom, ob predložitvi članske izkaznice in in posebnem opozorilu, da se popust uveljavlja preko pogodbe ZDSS - SOLIDARNOST, koristil 10% popust za nakupe vstopnic za kopanje.
10%
kot član SŽS bom koristil 10% popust na vse kaminske in centralne peči na pelete iz prodajnega programa.
10%
kot član SŽS bom koristil storitve v Garni hotelu ZVON s popustom v višini 15%, s tem pa tudi možnost koriščenja popustov v in na objektih Term Zreče (vstopnice za bazen, smučanje, ribolov, fitnes itd..).
15%
kot član SŽS bom imel možnost najugodnejšega nakupa kompletov prve pomoči za avtomobiliste in motoriste.
po posebni ponudbi
kot član SŽS bom, ob predložitvi članske izkaznice, koristil 10% popust pri koriščenju njihovih storitev
10%
kot član SŽS bom kupoval vse artikle z 10% popustom (razen streliva, orožja in pasje hrane, kjer je popust 5%) v vseh njihovih trgovinah.
5 – 10%
kot član SŽS bom lahko nezgodno zavaroval sebe in svoje družinske člane (pod pogoji iz prijavnice) pri Zavarovalnici Sava, d.d. z izjemno ugodno mesečno premijo
po posebni ponudbi
kot član SŽS bom lahko koristil vrsto ugodnosti iz bogate ponudbe, ki jo ponuja Mestna optika širom Slovenije
-brezplačno določanje refrakcije in merjenje dioptrije
- ob nakupu iz programa optičnih pripomočkov (korekcijski okvirji, korekcijska stekla, sončna očala) 20 % popust
- 10% popust pri nakupu kontaktnih leč in tekočin za njihovo vzdrževanje
-dodatne ugodnosti za uporabnike Mercaror Pika kartice
-možnost plačila na več obrokov s t.i. trajnimi nalogi, Mercator Pika kartico
10-20%
kot član SŽS bom upravičen 15% popusta za prehrano v gostilni Stari Tišler v Ljubljani 15%
kot član SŽS bom, ob predložitvi članske izkaznice, koristil 5% popust pri nakupu blaga v mesnih centrih AVE Murska sobota, Gornja Radgona in Novo mesto 5%
kot član SŽS bom koristil popuste ob nakupu računalniške opreme do 10% ter koristil 15% popust na servisne storitve 10-15%
Prodajalna RaMar,
Ljubljanska cesta 26,
8000 Novo mesto
kot član SŽS bom, ob predložitvi članske izkaznice, koristil 20% popust pri gotovinskem plačilu za nakupe v njihovih prodajalnah.
Prodajalna MODA,
Glavni trg 11
Prodajalna BLACK JACK,
Novi trg 9
20%
kot član SŽS bom koristil popust za nakup ABS varnostne ključavnice.
30%
Prodajalna KORNER FASHION
Rozmanova ulica 34
8000 Novo mesto