Kolesarski dres
Izmed različnih ponudnikov kolesarskih dresov smo se odločili za proizvajalca Banem d.o.o., ki nas je prepričal tako s kvaliteto, kot z ceno. Dres je narejen iz zelo gladkega in zračnega materiala v barvah SŽS, zadrga zgornjega dela sega po celotni dolžini, kar je zelo praktično v vročih dneh. Vložek je profesionalne izvedbe, primeren za več urno neprekinjeno uporabo.

Konec okrtobra je tudi konec delnega subveniconiranja posameznega dresa s strani izdelovalca, medtem ko subvencija s strani SŽS ostaja. Tako mora naročnik po novem ob naročilu plačati za nakup dresa 46,00€.

Ob naročilu je potrebno izpolniti tudi odstopno izjavo, da se ta strošek lahko obračuna pri plači. Naročilnico z odstopno izjavo si natisnite
tukaj ali s klikom na sliko dresa, in jo pošljite na sedež SŽS, Trg OF 7, 1000 Ljubljana ali jo izročite predsedniku Sindikalne enote.

Naročila sprejema Robert Kosaber 040297179, robert.kosaber@siol.net

Z naročilom pohitite, saj bo hitro naročilo omogočilo tudi hitro dobavo.